Blog

Les classes de sensibilització dels 4 als 6 anys

9/01/2019

classes, nens, tastasons, sensiblitzacio, musical

Teniun nens de 4 a 6 anys? Voleu que s´iniciïn a la música?
Aquesta és una classe tipus del grup de Tastasons 3, el grup de Sensibilització de 5 a 6 anys de Musicàrea, dirigit per la Patricia Ros

Som iguals però diferents. L´avaluació de Musicàrea

6/11/2018

les formes d´avaluació pública de Musicàrea: reconeixement de l´esforç

Mandrosos, aplicats, talentosos, creatius, cap quadrats, esforçats, ambiciosos o alumnes que estan de pas. No tots els estudiants son iguals, però mereixen tota l´atenció del nostre professorat. I això fem cada dia, cada classe, curs rera curs: buscar el millor de cada estudiant i de cada combo per fer de Musicàrea una experiencia formativa i humana estimulant: tocar com els teus referents, participar a combos, preparar i fer audicions, col.laborar en projectes de l´Escola... Però no tots som iguals. El nostre món progressa gràcies al talent (natural o fruït de l´esforç).

Tristan, un musicaire a The Voice Kids France

6/11/2018

Quan, amb només 8 anys, el Tristan va començar a estudiar a Musicàrea, ja vam veure que un dia en sentiríem a parlar, com també vam sentir a parlar de la seva família en un documental valencià sobre estils educatius alternatius atesa la seva aposta pel home schoolling. Aquests dies el petit dels Loubradou apareix a la nova temporada de The Voice Kids al canal públic francès TF1. Aquí podeu veure la seva primera actuació, amb una barreja d´ukelele i Rock&Roll que li ha valgut la nominació per a la següent final.

Dels 8 als 18 anys recomanem combo

26/09/2018

els combos de musicàrea et fan millor músic...sense aburrir-te!

SI FAS COMBO SURTS GUANYANT

Si tens entre 8 i 18 anys i vols un aprenentage efectiu (funcional i significatiu) que mantingui el teu interès pels estudis de música i sense haver de passar pels métodes tradicionals de llenguatge musical, no t´oblidis de triar el teu combo i tocar i aprendre música en grups d' estudiants amb edats similars. Tria el grup que et correspon per edat (KIDS 1 8-10/ KIDS2 10-12/ TEEN 12-17) i demana a secretaria quins horaris tenen aquest curs 

UNA EXPERIÈNCIA A CRISOL DE CUERDA

22/09/2018

crisol de cuerda, tony mcmanus, chuchi cuadrado

Aquest estiu el Rafa i la Cris, pare i filla, van viure una setmana molt intensa tocant guitarra i violí i coneixent un munt de gent a Crisol de Cuerda. Es tracta d´un Campus Musical de sis dies, enmig del camp, prop d´Arlanzón, Burgos. Crisol de Cuerda va néixer fa 11 anys gràcies a l´impuls d’ uns joves músics castellans, catalans i gallecs (basicament violonistes de l’ àmbit del folk).

Estudis de música amb combo o amb llenguatge musical?

9/09/2018

programes per a músics inquiets a Musicàrea

Llenguatge musical o combo? Fins els 12 anys, els nostres estudis de música no tenen aquesta dicotomia. Dels 8 als 12 anys, el programa Kids inclou una sessió col.lectiva de combo, on bàsicament toquem en grup. El professor de combo decideix en cada moment si fa activitats típiques de combo (preparar un repertori de temes adaptats a la seva edat, gustos i nivell) o també hi afegeix actvitats de llenguatge musical.

L´equip de profes del curs 18-19

ENTREVISTA A SERGIO SASTRE, TECLISTA I GUITARRISTA DEL GRUP “MISS CAFEíNA”

9/09/2018

Sergio Sastre ha estudiado unso mesos en nuestra escuela con el pianista de jazz Joan Solana

 

Sergio Sastre és un músic d´Alcobendas, teclista i guitarra a la banda Miss Caffeina. En Sergio va estar vivint un temps entre nosaltres per motius laborals, i fa poc ha tornat a Madrid. El curs passat va estar uns mesos fent classes de piano a Musicàrea, amb el Joan Solana-a qui s´han emportat per gravar el nou disc de la Banda.

Calendari curs 18-19

29/08/2018

calendari curs 18-19 Musicàrea

 

Les classes comencen el Dijous 27 de Setembre, per bé que els que començarieu dilluns 1 d´octubre (no lectiu) ho faran la setmana abans, dilluns 23 de setembre

Aqui us podeu descarregar el calendari del CURS 18-19

Juliol Intensiu- Instruments i cant

4/06/2018

intensiu estiu juliol musical musicarea estiu

Del 28 de juny al 26 de juliol

ESPECIALITATS, PROFESSORAT I HORARIS

PIANO amb Manolo Martínez els Dimecres i Dijous. Tardes

GUITARRA I UKELELE amb Jordi Artigas els Dimarts, Dimecres i Dijous. Matins o tardes

BAIX ELÈCTRIC amb Makario/Pep Colls els Dijous. Tardes

CANT i COR GOSPEL amb la Silvia Martos Dimarts i Dimecres. Tardes

BATERIA amb Edgar García els Dimecres. Tardes

Per a reserva d’ horaris adreceu-vos a secretaria.

PREUS:

Pàgines

Aquesta web utilitza cookies propies i de tercers. Si continua amb la navegació vol dir que accepta el seu ús.

Accepto    Vull saber més