Blog

El tema més famòs del Pop. Dues guitarres o una sola?

14/02/2018

every breath you take for a solo guitar

Una de els cançons pop més escoltades i probablement tocades és Every Breath you Take de Police, inclosa al seu àlbum “Synchronicity" de 1983.

Musicàrea, primers passos com alumne

13/02/2018

Inscriure´s a Musicàrea és senzill. Primer de tot, cal que triïs una de les nostres especialitats d´entre el nostre llistat d´instruments. Els tenim gairebé tots! Si abans d´inscriure´t vols saber com fem les classes, conéixer el teu profes o tenir un test d´un instrument que no coneixes, pots demanar una classe de prova a preu reduït (que se´t restarà de la quota inscripció). 

Metodologia Musicàrea. Still crazy after all these years

13/02/2018

la metodologia musicarea és la formula de la coca-cola?

Aprofitant la flexibilitat en continguts i metodologia que permet la normativa actual, les escoles de música autoritzades pel Departament organitzem els objectius de cada curs de formes molt variades. En el cas de musicàrea, a partint d´un Projecte Educatiu de Centre assumit pels profes, estimulant la coordinació entre  àrees coordinen i permetent els professionals desplegar les estratègies que millor li funcionen segons edats, talents i velocitats d’ aprerentatge. Té Musicàrea una metodologia específica per enganxar els seus estudiants a la música?

Cajón flamenco a Musicarea

6/02/2018

cajon flamenco a musicarea classes a vilanova

El cajon o caixó flamenc, o afroperuà, és una de les ofertes de percussió de Musicàrea.  La wikipedia ens diu que “Davant la prohibició emesa el segle XVII d'usar el tambor [els esclaus africans de Perú] van usar qualsevol element per produir so com les culleres de fusta, les cadires, les taules, les capsetes d'almoines o les carabasses”. Aquest instrument va néixer doncs com una resposta creativa a la censura del poder imperial del virregnat del Perú....

Nou Cor de Gospel Rock amb Silvia Martos

29/11/2017

gospel rock musicarea vilanova i la geltrú

Divendres 1 de desembre a les 19 hores comencen els assajos del Cor de Gospel Rock, obert a tots els adults amb ganes de cantar en un cor Modern. En diem Gospel Rock per diferenciar-lo dels cors de Gospel tradicional: farem temes pop, rock, funk, reggae, swing o soul des d´una filosofia gospel (quatre veus amb arrnjaments moderns, variacions i improvisació, call and response i coreografies senzilles). El dirigeix la professora de cant i piano SILVIA MARTOS, estudiant de Grau Superior al Liceu i valor emergent del jazz i el soul. 

Què faràs a Musicàrea si tens de 8 a 12 anys: els Kids

13/09/2017

boomwackers kids music combo

Kids és és el programa de música que oferim a Musicàrea als nois i noies de 8 a 12 anys, dividits en grups d´edat, ocasionalment matisats per nivells o talents similars. El nostre lema, Estudies o toques? és especialment important en aquesta edat. La música és una activitat social, que parla d´emocions, d´experimentar, de fer, d´expressar-se, de ser reconegut i de reconéixe´s.  Més encara en una edat en la que sabem que els éssers humans només aprenem correctament si els coneixements conceptuals (saber) es vincula a una emoció.

Què fem a Musicàrea dels 3 als 7 anys?

8/09/2017

Els TASTASONS son els grups de música pels nens i nenes de 3 als 6 anys a Musicàrea. Quan tenen 6 anys, escullen instrument i comencen a tocar, mentre aprenen llenguatge musical de forma significativa: és el moment dels MUSIQUETS. Ens prenem amb la màxima reponsabilitat les primeres classes de música que ens del.leguen els pares i mares per als seus fills. Per això a l´àrea de Música i Moviment ens preocupa tenir els professors més ben preparats en pedagogia musical. I qui millor que gent com l´Aixa Toledano.

Article de les escales privades a l´Anuari Enderrock

6/09/2017

 

 

 

FAQ en español Guiterra Fingerstyle Guitar Workshop

17/07/2017

¿Qué es Guiterra?

Guiterra es un taller (workshop) de guitarra fingerstyle, donde aprenderemos técnicas de guitarra fingerstyle en un entorno agradable con otros alumnos y los profesores.
Hemos calculado 6 horas de formación en grupos de máximo 15 personas y otras 6 horas conjuntas de jam sessions y conciertos, sin contar las comidas compartidas u otras actividades de ocio. Las clases no comenzarán antes de las 10.30 de la mañana para que no tengas que pegarte un madrugón si vienes de los alrededores.

¿...Fingerstyle?

FAQ en català GUITERRA fingerstyle guitar workshop

17/07/2017

Guiterra BCN Fingerstyle Guitar Workshop

Què és guiterra?

Guiterra és un taller (workshop) de guitarra fingerstyle. on aprendrem tècniques de guitarra fingerstyle  en un entorn agradable amb altres alumnes i els professors. 

Hem calculat 6 hores de formació en grups de màxim 15 persones i altres 6 hores conjuntes de jam sessions i concerts, sense explicar els menjars compartits o altres activitats d'oci. Les classes no començaran abans de les 10.30 del matí perquè no hagis de pegar-te un madrugón si véns dels voltants.

Pàgines

Aquesta web utilitza cookies propies i de tercers. Si continua amb la navegació vol dir que accepta el seu ús.

Accepto    Vull saber més