Voice in Progress 2016

7/03/2016

voice in progress, triatlo de cant, musicarea cant, meritxell galan

Comença la segona edició de Voice in Progress, aquell projecte en forma de CD que el curs passat va mobilitzar tants alumnes, profes i families. Enguany, VIP arriba més implicats: les dues professores de cant Meritxell Galán i la Paula Sánchez, el Ruben Martinez a la part técnica i el Jordi Artigas a la producció. Aquest curs la familia cantaire ha crescut i perveiem CD doble! però el que ens fa me´s il.lusió en aquesta segona edició és poder comptar amb més música en viu: estudiants de guitarra i piano que acompanyaran els covers dels partcipants i professors (com el Roberto, a la foto) que ajudaran a donar el toc professional.

Voice in Progress és un joc de paraules a partir del concepte Work in Progress (“en projecte” o “en curs”). VIP pretèn que els estudianst de cant de Musicàrea visquin una veritable experiencia professional. Des de l' assaig d´una cançó a la seva gravació en estudi. Des de la seva plasmació en un CD o maqueta fins al concert de presentació. Voice in Progress també és un tastet de la industria musical des de dins: cada partcipant disposarà de CD´s per regalar, promovent el seu treball; o, si vol, els vendrà per recuperar part de la seva própia inversió en la producció del Projecte.

Si ets estudiant de cant al curs 15-16 consulta la teva professora de cant per saber si estàs preparat per al VIP segona edició

Afegeix un nou comentari

Plain text

  • No es permet l'ús d'etiquetes HTML.
  • Les adreces de pàgines web i de correu electrònic es tornen automàticament en enllaços.
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.

Aquesta web utilitza cookies propies i de tercers. Si continua amb la navegació vol dir que accepta el seu ús.

Accepto    Vull saber més