Combo de Rumba Catalana amb el net de Peret

dilluns, 11 juliol, 2016 - 17:30

MASTER COMBO DE RUMBA CATALANA amb Daniel Salvat (multiinstrumentista, net de Peret)

Del 11 al 15 de Juliol de 2016, de 17:30 a 20 (amb una pausa de 30 minuts) 5 assajos de 2h 30' i actuació final a un conegut Xiringuito de Vilanova

Adreçat a estudiants/músics amb un mínim de tres anys de guitarra espanyola, veu, baix elèctric, piano, bateria, congas o bongós. Es valorarà que el cantant tingui algun coneixement de “palmas”

Treballarem 2 o 3  temes de Peret, carateristics de la rumba catalana. Prendrem consicencia del que la rumba significa com a relectura de la rumba cubana i la fusió amb el tanguillo. Saber els trets caracteristics de l' estil creat als anys 50 pels gitanos catalana. Dirigit per Daniel Salvat, net de Peret i per testimoni privilegiat de les lliçons musicals i humanes del rei de la rumba. amb qui va compratir escenaris a la darrera part de la seva trajectòria musical.  Descobrirem els secrets ritmics, melòdics i harmonics de l' estil inventat per Pere Pubill Calaf, “ Peret, a través d´alguns dels seus temes i, si tot va bé, acabarem presentant el tema en públic.

Aquesta web utilitza cookies propies i de tercers. Si continua amb la navegació vol dir que accepta el seu ús.

Accepto    Vull saber més