Piano

Professorat:

MANOLO MARTÍNEZ. Titulat superior en piano jazz pel Conservatorio Pablo Sarasate de Iruña. 

Horaris: Dimecres i Dijous tarda 

XAVIER GARCÍA CARDONA

Horaris: Dimarts

JOAN SOLANA

Horaris: Dilluns i Divendres

AIXA TOLEDANO

Horaris: Dimarts i Dimecres

Nivell INICIACIÓ  Podeu fer classe individual d´aquest instrument de 45' o 1 hora, o sessió compartida amb algú de la mateixa edat i nivell, amb un 35 % de dte.

Per a garantir un aprenentage productiu i estimulant Musicàrea us recomana contractar PLAY ALONG (o SING ALONG) amb 1 classe de 45'/60' d' instrument (o veu) + 1 sessió COMBO amb estudiants d´edat i nivell similarVols saber què és un combo?

 Nivell MIG Amb dos o tres anys de formació al nostre centre -o si s´escau, prévia prova de nivell- us proposem un programa reglat, amb les eines conceptuals própies dels músics i ajudats per la informàtica musical : MUZZIK PRO, amb 3 classes setmanals  (instrument, llenguatge musical/combo i àudio digital ). 

 

Musicàrea és un centre examinador Trinity College London; a partir d´aquest nivell us podem preparar per un dels examen d´aquesta prestigiosa insitució (certificat o diploma) en teoria o instrument i en els géneres clàssic , jazz o rock pop... en el nivell en el que us veiem preparats.

Nivell PROFESSIONAL Correspòn als estudis Grau Mig dels Ensenyaments de Música, que de forma reglada es fan en 6 cursos. Musicàrea us proposa assolir el Grau Mig en la meitat de temps i , eventualment, preparar els seus estudiants per l' accés a Grau Superior (ESMUC, Taller de Música). Als alumnes que no busquen tant un títol com una formació adaptada a la professió, Musicàrea ofereix CREATIVE MUSIC, un programa propi en dos cursos, amb segon instrument, combo pro, composició i producció musical.

 

Altres opcions i combinacions, consulteu a secretaria  Rambla J.A. Vidal, 4 Vilanova i la Geltrú  tel 93 8145187 / 661809510 / mail:  info@musicarea.cat

Aquesta web utilitza cookies propies i de tercers. Si continua amb la navegació vol dir que accepta el seu ús.

Accepto    Vull saber més