Pre-inscripció NOU CURS 16-17

dissabte, 3 setembre, 2016 - 00:00

COM INSCRIURE´S AL NOU CURS

ANTICS ALUMNES  Si encara no heu pagat la quota de reserva (50€), teniu temps de fer-ho fins al 12 de Setembre. Podeu pagar en efectiu a secretaría o fer un ingrés al numero de compte ES05-0081-0126-0900-0138-5744 (Banc de Sabadell) indicant el nom i cognom de  l´alumne. Automàticament tindreu reservada l´hora d´instrument o cant del curs passat- sempre que algún altre alumne no s´us hagi adelantat- o bé la que us interessi pel curs 16-17 (contacteu amb nosaltres per organitzar el nou horari!)

A partir del 12 de setembre cobrarem 65 € a tots els alumnes

NOUS ALUMNES Expliqueu-nos per mail info@musicarea.cat o telèfon 661809510  o presencialment en quin/s instrument/s esteu interessats, edat i coneixements musicals, si en teniu. Deixeu-nos un telèfon de contacte i us farem un programa a mida. Un cop hague triat el vostre programa i horaris, només haurue de passar per secretaria a fer la vostra fitxa d´inscripció i pagar la quota bàsica (65€) o premium (+20€) 

CANVIS d'HORARI, INSTRUMENT O PROFESSOR

Es possible que, amb el temps, us vingui de gust provar altres enfocaments de la classe, altres instruments o un altre horari.  Expliqueu-nos-ho al equip directiu (Jordi Artigas i Ana Isabel Aísa) i buscarem la millor opció. Feu un cop d'ull al nou quadre de professors.

INICI DE CURS

Dilluns 26 de setembre

RECUPERACIÓ DE CLASSES

Els estudiants poden recuperar fins a 4 sessions per curs fent una inscripció PREMIUM. Només cal afegir 25 € a la seva quota (15 € si fan compartida). Les recuperacions es realitzen en el periode destinat a tal fí (mitjans de juny) indicat al calendari lectiu 16-17.

L'escola es reserva el dret de fer canvis en els periodes de recuperació si l'organització dels periodes ho demanés.

A QUIN PROGRAMA M´INSCRIC EL CURS QUE VE?

Quan feu la pre-inscripció, no cal que trieu programa: si no canvieu de grup d´edat, el vostre programa serà per defecte el següent nivell del programa que feieu en acabar el curs 15-16. Tot i això l´escola (a través de professor i cap d´estudis) podrà aconsellar canvi de grup o de programa; per exemple, per adequar el nivell de l' estudiant als combos o per dirigir els estudiants més amb més talent cap un intinerari professionalitzador.

OFERTA FORMATIVA PER AL CURS 16-17 

Per als majors de 12 anys, els programes de més éxit, Play Along: un pack amb classe de combo + classe d´instrument o cant. I pels que volen millorar la seva capacitat de lectura, improvisació o composició, Musicàrea recomana Music Up, amb combo, instrument/ cant i la nostra própia assigantura de llenguatge musical: Surfeig ("el llenguatge musical que no costa") basat en la metodologia IEM, impartida per Ivan Oeschle-deixeble del seu creador, Emilio Molina.

I pels mes petits, la música en familia amb Musicoteràpia Garraf (els dilluns i els dissabtes) la sensibilització musical dels 3 als als 5 anys. A partir dels 6 anys, el programa musikets, amb la roda d´instruments, l´iniciació a lectoescriptura musical en un context gamificat i sobretot, els minicombos.

A partir dels 8 anys, els vostres fills cursen el grau elemental a l´estil musicaire: el programa KIDS en 4 cursos, amb classe d´instrument/ cant, els combos de música pop i la comprensió vivencial del llenguatge musical (aprenentatge basat en l' experiència) .

I el millor de tot:  les audicions mensuals, la creació de temes propis, el combo d´ukeleles que trenca motlles (The Ukevandals) i una nova edició de "Voice in Progress" la maqueta dels alumnes de cant que acaba en una Gala.

COM FUNCIONA EL CURS?

Recordeu que Musicàrea basa el seu curs en 33 setmanes lectives i que podeu pagar per abonaments o, més habitualment, per mensualitats o quatrimestres (periodes de 17 setmanes lectives , amb un 5% de descompte) Els estudiants d´instrument/ cant que no poden assistir a classe regularment poden comprar abonaments de classes soltes, de 8 (3 mesos) o 12 sessions (17 setmanes lectives). Els grups de combo o llenguatge musical s´obren a partir de 4 alumnes i les sessions d´instrument o cant es poden cursar en format tradicional (individual) o compartit (model centre-europeu, amb un 35% de dte).

INFORMACIÓ I INSCRIPCIONS Informació i inscripcions a l' apartat contacta´ns del nostre web www.musicarea.cat o per telèfon:  mobil 661809510 o fixe 93 8145817.

HORARIS DE SECRETARIA

A partir del 29 d´agost, de dilluns a divendres de 17 a 20:30 hores

A partir del 12 de setembre, de 16:30 a 20:30 i matins (amb cita prévia) 

Aquesta web utilitza cookies propies i de tercers. Si continua amb la navegació vol dir que accepta el seu ús.

Accepto    Vull saber més