Videotutorials

Beatles en afinació oberta

De maneres de tocar aquest Beatles hit n´hi ha moltes. Podem tocar tocar-la com els de Liverpool...sempre que disposem d´una petita banda de vent per a l´interludi! Podem tocar-la tal com l´ha arranjat la Mireia Pérez pels Kids i els Musikets, que la presentaran en públic a la propera audició. O, si toqueu la guitarra, podeu donar-li la volta…i tocar-la en fingerstyle tal com ho fa un dels nostres profes, el Jordi Artigas.

These Boots are made For Walking, per guitarra a dues mans

Aquí van unes instruccions per aprendre a tocar solo fingerpicking, una alternatva moderna a la guitarra clàssica. Jordi Artigas, professor de guitarra a Musicarea ens ho explica a través d´un arranjament per a guitarra de "These boots are made for walking" una barreja entre rockabilly i chanson, popularitzat per Nancy Sinatra el 1966. Melodies i baixos alternats simultanis i, pels més agosarats, melodia sobre una linea de baix de boggie. En Tó de E.

Com sonar celta? l´ornamentació en el violí folk (fiddle)

En aquesta videoclasse, el nostre professor de violí Jaume Safont ens explica les ornamentacions típiques del fiddle, és a dir, el violí de folk. Concretament, ens explica alguns recursos expressius tipics de la música celta. Els clàssics parlen                          

Dani Tirado. Professor de Bateria Rock. El pedal de doble bombo

Dani Tirado (The Aguateques/Dark Hell) ens explica en aquesta videoclasse (2012) l´ús del doble bombo, acompanyat del guitarrista Miguel A. Talavera. En Dani explica la construcció de ritmes de bateria amb el pedal de doble bombo una eina que permet jugar amb els dos peus sobre el bombo ... sempre que un estigui disposat a prescindir del xarles, es clar. La cosa va de Rock anbd Roll i concretament de heavy metal, la seva variant més extrema.

Aquesta web utilitza cookies propies i de tercers. Si continua amb la navegació vol dir que accepta el seu ús.

Accepto    Vull saber més