Ukelele

| 0

Classes per aprendre a tocar i millorar la técnica de UKELELE

A la nostra Escola de Música, les classes de ukelele estan adreçades a nens, joves i adults .

Els cursos duren idealment 9 mesos (OCT a JUNY) per poder desplegar el programa amb eficàcia i veure´n resultats, però pots inscriure´t en qualsevol moment del curs.

L´UKELELE és un instrument que, per tamany i preu assequible, és molt popular en el món anglosaxó, especialment el l`àrea del Pacífic, on és un instrument emblemàtic (Austràlia, Nova Zelanda, Corea, Japó, Hawai, Cost Oest del EEUU).

A pesar del seu aspecte de joguina, és un instrument de primera i una iniciació magnífica pels nens en els instruments de corda polsada (guitarres) pel seu tamany i so. Les seves 4 cordes ho fan més fàcil de tocar.

L´ukelele pot ser un instrument tan acadèmic com qualsevol altre i amb el que, a més, es pot tocar tota mena de música: bossa, dixieland, música tradicional, pop, música clàssica…

Per altra banda, l´uke està de moda entre els grups de pop i tampoc resulta estrany veure´l en grups de jazz o de música tradicional

Es poden fer meravelles amb ell, i en Jordi Artigas és uns dels seus impulsors al Garraf.

A l’Escola Musicàrea tenim en marxa l’Uketribu, que pretén ser la llavor futura dels Ukevandals. La Uketribu son classes grupals de nens i nenes tocant l’ukelele.