Per adolescents i joves (de 12 a 18 anys)

| 0

A Musicàrea Escola de Música pots fer classes individual o compartides.

Aquests son els programas específics per joves i adolescents:


FINS A TRES ESPECIALITATS D’INSTRUMENT I CANT

Ensenyem cant i els instruments més habituals: guitarra espanyola, eléctrica o acústica, ukelele, saxo, flauta, bateria, percussió, trompeta i trombó, trompa i bombardino, piano i teclats, violí, cant modern, combos.

També fem àudio digital (producció per ordinador) o rareses, com harmònica, banjo o acordió.

Tria el que més t´interessi, millora en el que ja toques, canvia d´instrument o repertori.

O reparteix la teva passio entre vàries especialitats…!


MUSIC UP

Tots podem aprendre a tocar d´oïda però tard o d’hora necessitarem el pentagrama o el xifrat, i eines d’ analisi i creació. Aquest programa és un 3 en 1: llenguatge musical, instrument/cant I combo.
Et poses´t les piles?


COMBO

La música és sobretot una activitat social.
Tocar en grup és divertit i bàsic per millorar la musicalitat. Per això posem al teu abast els combos. Troba gent del teu nivell, edat o estil i comença a fer de músic!


LLENGUATGE MUSICAL

Les persones podem aprendre a tocar sense partitures ni teoria però l´oïda agraeix a la ment que resolgui els seus dubtes: teoria, lectura, escriptura o composició. Benvingut al Surfeig, el llenguatge musical que no costa…tant com et penses.


TRINITY COLLEGE. REGISTERED EXAM CENTRE

La llei en Catalunya no reconeix els estudis reglats de música fins al Grau Professional. Si busques un reconeixement dels teus estudis, et preparem pels examens Trinity- homologats arreu- dels que som centre registrat