Hi ha alumnes que estudien música i no ho diries mai. El problema és que al seu entorn no solen ser músics (aprox un 0,5% a Cat) i, si fan música, consisteix en repetir estudis d’un llibre avorrit i posar lineas divisòries en un pentagrama.
Les famílies no saben ben bé si els fills fan música o els prenen el pèl. I això es va transmetent pel territori i a través de les generacions. El criteri a l’hora de triar el lloc on aprendre a tocar o cantar consisteix en saber si el fill/a hi va content- i, si son classes a preu de saldo millor (i potser que ni això).
Només alguns profes poden trencar aquest cercle diabòlic. Son els que han fet un procés conscient per recordar què els motivava com estudiants, fins a convertir-se en músics. I ho saben transmetre els seus alumnes!
Son la mena de profes que ens agrada tenir a Musicàrea: els que encoratgen a tocar en directe, a entendre el llenguatge musical de forma orgànica, a tocar en combo per entendre l´ofici, a participar en projectes com VIP, a formar part del pols cultural de la ciutat, a conviure per uns dies amb els especialistes.
Per aquestes coses i altres que et volem explicar, els nostres alumnes no estudien música, sino que la viuen.
Aleshores es produeix l´aprenentatge. I es veu que saben de música.
Per això des d’Emipac diem que som Escoles de Nota.
Si encara no us heu inscrit al curs 21-22 ens podeu trucar o enviar un mail o un wasap.
També ens trobareu a Rbla JA Vidal 4 de Vilanova, de dll a dve de 16 a 20 hores.
Necessites una prova per assegurar-te del que busques? Concerta-la abans del 20 de setembre.