Per una Escola segura i flexible davant el Covid. Curs 20-21

posted in: Sense categoria | 0

Durant el confinament la nostra Escola va seguir fent classes, explorant noves formes d’aprenentatge online. Ningú es va quedar sense classes, a no ser que decidis abandonar el curs. Al juny vam poder retrobar-nos fisicament i saludar-nos, ni que fos amb el colze:) mentres que l´estiu hem fet classes a l’ aula, amb mascareta i rentat de mans.

A dues setmanes de començar curs, la nostra Escola s’avança als reptes que planteja el Covid amb noves instal.lacions: conduccions que milloren la renovació de l’aire, mampares a les aules de cant i vent i uns protocols que s’han mostrat com els més eficaços en espais públics. 

Ens hi hem esforçat per fer de l’ Escola un espai segur mentre poguem fer classes presencials. Aquest curs, a més a més, tindrem un nou espai per a les audicions: Smart Music Solutions, 100 m2 de sala per a dierctes, amb bateria, teclats i equip de só, a la Ronda Ibérica, darera el McDonalds. 

Si les circumstàncies (esperem que no) ens hi obliguen de nou, Musicàrea reprendrà les seves classes a distància, amb l’ experiència acumulada i més d’un 80 % d’estudiants satisfets amb les classes online. Us ho expliquem tot en aquest video, amanit amb instants d’actuacions dels nostres profes a l´Espai Far, aquest estiu, el més extrany de les nostres vides