Jordi Artigas

| 0

Director Guitarrista, productor musical i gestor cultural.

Es professor de guitarra, ukelele, llenguatge musical, combo i harmonia des de fa més de 30 anys. Ha introduït l’ensenyament de l’ukelele a Garraf. Impulsors i organitzador de la trobada de guitarra acústica fingerstyle GUITERRA

Després d´acreditar formació i experiencia professional en música moderna i jazz, va rebre una habilitació de la Generalitat com a Professor de Guitarra Moderna (1996) .

Des d´octubre de 2010 a juny de de 2011 també ha estat director de l´Escola Municipal de Música de Sant Pere de Ribes. Es soci fundador de “Freqüencies” el 1994 i president de la cooperativa homònima, fins el 1998. Ha col.laborat a publicacions com ara Guitar Player, World One Music, Diari de Vilanova o l’ Hora del Garraf i Guitarra Total.

S´ha format en música moderna a la mítica Zeleste (1985-88) amb Lluís Vergés, Toni Xuclà, Sergi Vergés, Frederic Sessé, Llorenç Ametller o Mario Lecaros. També ha estudiat guitarra celta a la Bretanya amb Soïg Siberil, experiència que va desembocar, 15 anys mes tard, en el seu grup Keltónics.