Cor Gospel Si Fa Cor i Big Band Vilanova

| 0

Des de l’escola impulsem que els nostres alumnes però també persones que no siguin alumnes participen en el nostre Cors Gospel SI FA COR o en la Big Band de l’escola sota la batuta d’un professor.

Tant el Cor com la Banda vol ser un espai de trobada musical intergeneracional on tots, estudiants, amateurs o semiprofessionals, poden aportar el seu granet de sorra i treballar un repertori variat de música moderna, soul, reggae, pop o jazz.

COR GOSPEL SI FA COR

El nostre Cor Gospel, dirigit per la professora de cant Silvia Martos, assaja els Divendres a la tarda. Acull alumnes de l’escola i altres apassionats del cant coral modern. Han participat a la Fira de Novembre, a la Nit dels Museus, al Día de la Música i en nombroses audicions de l’escola amb altres alumnes. Col·laboren habitualment amb els combos de l’escola.

Qué cal per unir-se al Cor Gospel.

-Tenir més de 15 anys

-Venir regularment als assajos i venir disposat a passar-ho bé i deixar anar el vostre cantó més creatiu (de tant en tan farem rodes de solos i el vostre no hi pot faltar)

-pagar la quota per ser-ne membre.

BigBanova i la Geltrú

Treballem un repertori per a disfrutar; per practicar l´instrument; per col.laborar amb el Cor de Gospel o amb els combos de l´escola; per sortir als escenaris i fer-se sentir. No demanem gaire. Si hi esteu interessats us anirà bé saber llegir pentagrames però tampoc cal que sigui uns cracks de les partitures.

La nostra Big Band vol ser una gran banda amateur, en la millor tradició de les big bands populars d´Europa i América. Només demanem als aspirants que demostrin una destresa mínima en l´instrument. Tocar l´escala de Do major no serà suficient però, atenció: si fan un bon solo amb l’ escala de blues, seran inmediatament reclutats a la BigBanova

Què cal per unir-se a la Big Band:

-Tenir més de 10 anys
-Ser estudiant o aficionat en actiu de: saxo alt, saxo tenor, saxo soprà, trompeta, fiscorn, trombó, flauta travessera, clarinet, guitarra elèctrica o acústica, cantant, baixista o bateri
-Venir regularment als assajos
-Porteu el vostre instrument de vent (saxo, trompeta, trombó, clarinet, flauta) i venir disposat a passar-ho bé i deixar anar el vostre cantó més creatiu (de tant en tan farem rodes de solos i el vostre no hi pot faltar)
-Pagar la quota per ser-ne membre

Si vols més informació de com participar posat’ en contacte amb nosaltres.