Bateria i percussió

| 0

A la nostra Escola de música les classes de batería i percussió estàn adreçades a nens, joves i adults . 

Els nostres cursos duren idealment 10 mesos (SET a JUNY) per poder desplegar el programa amb eficàcia i veure´n resultats, però pots inscriure´t en qualsevol moment del curs.

Perquè aprendre bateria i percussió?

No ens podem imaginar la música moderna sense bateria. Ja sigui rock, jazz, heavy…unes baquetes i el món és teu!

A les nostres classes de bateria o percussió aprendràs a tocar-la de forma que puguis tocar diferents estils i crear les teves propis seqüencies per quan toquis en un grup.

Si vols millorar la teva técnica, fer les classes de bateria amb els nostres profes es garantia de assolir l’objectiu. Genis Riera és el nostre profe titular.

A la nostra escola tenim dues bateries, una analògica i una elèctrica. També tenim congas, bongos, un djembé, un tabal, un cajón i una timbala de salsa per les clases de percussió. 

Les aules estan condicionades i son amplies i còmodes.

Quan tinguis prou nivell l’ideal és incorporar-se a algun combo perquè la bateria i la resta de la percussió és un instrument que, com el baix elèctric, adquireix tot el sentit tocant-lo en grup. 

La bateria elèctrica es molt adient pels més petits ja que es més fàcil de graduar tan en altura com en volum. Aconsellem sempre portar una taps si assages durant molt de temps.