Curs flash de producció musical

posted in: Sense categoria | 0

Abril a Juny de 2024/ Duració: 15 hores/ Professor: Ruben Martinez, músic, productor, graduat en enginyeria de Só a Microfusa

Per què aquest curs

La digitalització de la música, amb les seves possibilitats de gravació, d’edició, simulació i experimentació ha obert unes possibilitats de creació impensables només fa 20 anys. La producció musical és un complement indispensable per a qualsevol músic: fer un bon ús de l’equip, saber com preparar un concert en directe o gravar la teva maqueta amb resultats professionals… Musicàrea ha volgut pujar a aquest tren amb un DAW bàsic (interface,  microfonia, taula de só, altaveus). Només cal que l’ alumne vingui amb el portàtil o la tauleta. Amb programes com Protools o Ableton, que facilita l’escola, qualsevol persona amb interès pot esdevenir un expert en creació, gravació, mescla o masterització. Tot plegat us ho podria explicar un dels milers de youtubers però ells no et faran un curs a mida ni et donaran un “feedback” immediat. Per això a Musicàrea invertim t’oferim aquest curs essencial amb un professor presencial proper i entenedor, adaptat a tots els perfils, ambicions i edats.

Objectius

Proporcionar les nocions necessàries en la composició musical, les eines de producció musical, les aplicacions informàtiques (programari) més habituals en els estudis de producció i els dispositius físics (maquinari), targetes de so, instruments electrònics, fonts sonores, etc. Preparar l’alumne amb certs coneixaments perquè segueixi progressant en l’àmbit de la producció musical.

A qui va dirigit?

A totes aquelles persones amb inquietuds en l’entorn de la producció musical. Dj’s que volen aprendre a produir música, músics que entren en el món de la producció electrònica, aficionats que busquin reordenar les bases de la producció i resoldre alguns dubtes de procés, etc.

Continguts

 • DAW amb Protools
 • Gravació i sonorització
 • Mescla i processament d’àudio (efectes)
 • Instruments virtuals i MIDI

Tarifes

  • curs personalitzat individual 525€ (10% dte) o dos pagaments de 270€
  • curs per a dos estudiants 395€ (10% dte) o dos pagaments de 205€
  • per hores: pack de 4 hores 150 €

  Professorat

  Ruben Martinez és graduat en Enginyeria de Só per Microfusa i músic amb una dilatada trajectòria professional que l’ha portat a fer extenses gires per Europa i Amèrica del Nord -com a membre de bandes tan rellevants com Standstill, Ainara LeGardon o Maika Makovski- i a participar en diferents projectes de música per cinema i dansa contemporània a nivell internacional. Un professional de la música “360 graus” amb qui treure tot el suc de l’assignatura. I el millor de tot: com la resta del nostre, el Ruben et resultarà proper, entenedor i didàctic , adaptat a tots els perfils, ambicions i edats.